Kompetencer

Vi leverer den fulde pakke fra design, front-end og back-end udvikling samt projektledelse, vedligeholdelse og uddannelse.

Prototyper

Vi elsker at udvikle systemer og vi elsker at lave prototyper. Når man har en ny ide der skal valideres, er der brug for pragmatiske løsninger for hurtigt og effektivt at få bygget et produkt der er agilt og fleksibelt nok til at det kan ændres som specifikationen bliver finpudset.

Hosting

Vi tilbyder fuldt hostede services optimeret til din web-application (eks. Django) i hosting centre verden rundt. Vi sørger for vedligeholdelse og sikkerheds opgraderinger, så du kan fokuserer på din forretning.

Vedligeholdelse og Opgradering af Django

Brugen af gamle versioner af Django er, som med alt software, en sikkerhedsrisiko der kan medføre sikkerhedshuller, bugs, nedetid og mange veligeholdelses udgifter. Det kan virke som en uoverskuelig opgave at opgradere fra en gammel Django 1.3 version til 1.10, men bare rolig, der er der hjælp at hente. Vi har gjort det før, så lad os bare sørge for det så du kan fokuserer på din forretning!

Uddannelse

Vi elsker mennesker og vi elsker at udvikle færdigheder for både begyndere og øvede. Vores formål er at gøre dig til en frontend JS superhelt, et backend Python geni eller en full-stack magiker!

Web app udvikling for:

Teknologi Begyndere Avancerede
Python
Django
ReactJS

Vi kan også lære dig at bygge, konfigurere og vedligeholde dine egne web servere.