Teamet

Vi er et dansk udviklingshus fra København med en bred viden, med en passion for webudvikling.

Vores erfaring rækker fra web-shops, online-til-offline e-commerce løsninger, billet systemer, mobil apier til data analyse og data mining.

Samarbejde med Tiny Rhino

Hos Tiny Rhino sætter vi dig i centrum. Det er vigtigt for os at vi forstår dig for at kunne oversætte dine ønsker og ideer til et produkt. Vi kan være en del af dit team eller arbejde på dine ideer fra vores hovedkvarter. Vi sætter stolthed i vores arbejde og leverer kun løsninger du er tilfreds med.

Et agilt næsehorn

Et projekt med os er ensbetydende med del leveringer så du er har kontrol over udviklingsprocessen af dit produkt og kan forme det til dine behov. Vi ved af erfaring at specifikationer vil ændre sig og det er derfor vigtigt at understrege, at vi sætter en ære i at vores løsninger kan justeres til de nye realiteter!

Udviklings Teknologier

De værktøjerne vi oftest bruger er som open source, men vi er åbensindede når det gælder om at vælge det korrekte værktøj til at løfte en opgave. Vi er specialiseret i Python, Django, React og open source projekter da disse er fantastiske når det gælder moderne webudvikling

Disse værktøjer har det til fældes at de er hurtige at udvikle med, robuste modne, open source og nemme at vedligeholde